SEMINAR BUNDLED PACKAGE

This package includes Two 12 Hr Seminars in any combination you choose.

CA- $250 if pd 2 weeks in advanced( $275 Regular) $25 extra for any split day or extra state state newewal certificate 

  • Two 12 Hr Webinars/Live Seminars

OR

  • One12 Hr Webinar/ Live Seminar and One 12 Hr Online

OR

  • TWO 12 HR Online Seminars ***

note***- not suitable for CA. CA Board requires at least 12 HR Live.

To Register Now, add to cart a combination of any two from below: ( 1 Online+ 1 Webinar/Live Seminar or 2 Webinars/ Live Seminars)

Online Seminars

NameBuy
2022 - NV (12 HR) Digital Radiology, Physical Exam Documentation & Nutritional Ethics - Track A
2022 - NV (12 Hr) Radiology, Ethics & Technique- Track B
2022 - CA (12 HR) Digital Radiology, Physical Exam Documentation & Nutritional Ethics - Track A
2022 - CA (12 Hr) Radiology, Ethics & Technique - Track B
2022 - AZ (12 Hr) Radiology, Ethics & Technique- Track B
2022 - AZ (12 HR) Digital Radiology, Physical Exam Documentation & Nutritional Ethics - Track A
2022 - HI (12 HR) Digital Radiology, Physical Exam Documentation & Nutritional Ethics - Track A
2022 - HI (12 Hr) Radiology, Ethics & Technique- Track B
2022 - AK (12 Hr) Radiology, Ethics & Technique- Track B
2022 -AK (12 HR) Digital Radiology, Physical Exam Documentation & Nutritional Ethics - Track A
NameBuy

Live Seminars/ Webinars 

NameDescriptionPriceBuy
07/23/22 Saturday Track A- Modesto Springhill Suites

7:00 am – 10:50 am 4 hrs Phys Exam and Documentation by Dr. Freedland

11:00 am – 11:50 am 1 hr Ethics by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm -3:20 pm 2 hrs    Ethics by Dr. Tong

2:30 pm – 7:20 pm 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

$175.00
07/30/22 Saturday Track B- LAX/Torrance Courtyard Marriott

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 pm 3 hr Ethics by Mr. Albert Abkarian

3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Steve Nakano

$175.00
08/13/22 Saturday Track A- Las Vegas Hampton Inn

7:00 am – 10:50 am 4 hr Phys Exam and Documentation by Dr. Freedland

11:00 am – 11:50 pm  1 hr Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 4:200 pm  4 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

4:30 pm – 7:20 pm 3 hrs Ethics & Nutrition by Dr Andersen

$250.00
08/18/22 Thursday Track A- Buena Park Courtyard Marriott

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 4:20 pm 4 hr Phys Exam and Documentation by Dr. Freedland

4:30 pm – 7:20 pm 3 hrs Ethics & Nutrition by Dr Andersen

$175.00
08/20/22 Saturday Track B- Burbank Hampton Inn

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 pm 3 hr Ethics by Mr. Albert Abkarian

3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr Joe Lennon

$175.00
08/25/22 Thursday Track B- Dublin Holiday Inn

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 pm 3 hr Ethics by Dr. Victor Tong

3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr. Benevento

$175.00
09/22/22 ThursdayTrack B- San Jose Homewood Suites

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 pm 3 hr Ethics by Dr Victor Tong

3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr. Benevento

$175.00 $150.00
09/24/22 Saturday Track A- Hacienda Heights Courtyard Marriott

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 4:20 pm 4 hr History Exam &  Documentation

4:30 pm – 7:20 pm 3 hrs Nutrition & Ethics by Dr Jay Robbins

$175.00 $150.00
09/29/22 Thursday Track B- Riverside Courtyard Marriott

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 pm 3 hr Ethics by Mr. Albert Abkarian

3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr. Lennon

$175.00 $150.00
10/13/22 Thursday Track B- Sacramento Hilton Garden Inn

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong  

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm- 3:20 pm Ethics 3 Hrs by Dr Tong

4:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr. Benevento

$175.00 $150.00
10/15/22 Saturday Track A- Phoenix Hilton Garden Inn

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Rdiology by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 am 3 hr Ethics by Dr. Victor Tong

3:30 pm 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr. Lennon

$225.00 $200.00
10/20/22 Thursday Track A- Fresno Airport Bestwestern

7:00 am – 10:50 am 4 hrs Phy Exam & Documentation by Dr Freedland

10:50 am – 4:30 pm 2 hrs Radiology by Dr Tong

12:50 pm – 1:30 pm LUNCH break (not provided)

4:30 pm – 7:20 pm 3 hr Ethics by Dr. Victor Tong

$175.00 $150.00
10/22/22 Saturday Track B- Sorrento Valley (San Diego) Courtyard Marriott

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 pm 3 hrs  Ethics by Dr Tong

3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr Joe Lennon

$175.00 $150.00
10/27/22 Thursday Track A- Palm Deserts Hampton Inn

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 4:20 pm 4 hr Phys Exam and Documentation by Dr. Freedland

4:30 pm – 7:20 pm 3 hrs Ethics & Nutrition by Dr Andersen

$175.00 $150.00
10/29/22 Saturday Track B- Thousan Oaks Bestwestern

7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided)

12:30 pm – 3:20 pm 3 hrs  Ethics by Albert Abkarian

3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr Rick Morris

$175.00 $150.00
NameDescriptionPriceBuy