NOVEMBER

NameDescriptionPriceBuyprice_hsort
11/14/19 Thursday at Garden Grove Holiday Inn Express Track B11/14/19 Thursday Holiday Inn Express Garden Grove 7:00 am – 11:50 am 5 hrs Radiology by Dr. Victor Tong 11:50 am – 12:30 pm LUNCH break (not provided) 12:30 pm – 3:30 pm 3 hrs Ethics & Law by Albert Abkarian 3:30 pm – 7:20 pm 4 hrs Technique by Dr. Joe Lennon$125.00
125
11/16/2019, Saturday at Phoenix Hilton Airport Hotel Track B

11/16/2019 Saturday Phoenix Airport Hilton Hotel Track B

7:00 am – 11:50 am Radiology 5 hr by Dr. Tong

Lunch break 11:50- 12:30 pm

12:30 pm – 3:20 pm Ethics 3 hr by Dr. Tong

3:30 pm – 7:20 pm 4 hr Technique by Dr. Cooperstein

$175.00
175
11/21/19, Thursday at Moreno Valley Ayres Hotel & Spa Track B

11-21-19 Thursday Ayres Hotel Moreno Valley Track B

7:00 am – 11:50 am 5 hr Radiology by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm LUNCH BREAK

12:30 pm – 3:20 pm  3 hrs Ethics by Attorney Mr. Albert Abkarian

3:30 pm – 7:10 pm 4 hr Technique by Dr.Joe Lennon

 

$125.00
125
11/9/2019, Saturday at Santa Rosa Courtyard Marriott, Track B

11/9/2019 Saturday Courtyard Marriott 175 Railroad St, Santa Rosa CA 95401

7:00 am -11:50 am Digital Radiology 5 hrs. by Dr. Shortz

11:50 am – 12:30 pm Lung Break ( on your own)

12:30 pm – 3:20 pm  Ethics & Law 3 hrs. by Dr. David Benevento

3:30 pm – 7:20 pm Technique 4 hrs by Dr. Cooperstein

$125.00
125
NameDescriptionPriceBuyprice_hsort

DECEMBER

NameDescriptionPriceBuyprice_hsort
12/19/2019, Thursday at Pleasant Hill, Hyatt House, Track B

12/19/2019 Thursday  Hyatt House 2611 Contra Costa Blvd, Pleasant Hill, CA 94523 Track B

7:30 am – 12:20 pm  5 Hrs Digital Radiology  by Dr. Shortz

12:20 am -1:00 pm LUNCH BREACH (not provided)

1:00 pm – 4:50 pm  3 Hrs Ethics by Dr. St Claire

5:00 pm – 7:50 pm  4 Hrs of Technique by Dr. Cooperstein

 

$125.00 $100.00
100
12/7/2019, Saturday at LAX , Holiday Inn Express Hawthorne-Track B

12-7-19 Saturday Holiday Inn Express-LAX-Hawthorne Track B

7:00 am – 11:50 pm  Digital Radiology 5 Hrs. by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 3:20 pm Ethics 3 hrs by Dr. Albert Abkarian

3:30 pm -7:20 pm Technique 4 hrs by Dr. Joe Lennon

$125.00 $100.00
100
NameDescriptionPriceBuyprice_hsort

JANUARY

NameDescriptionPriceBuyprice_hsort
1/04/20, Saturday at Hyatt Place Salt Lake City, Utah Series A

1/4/20 Saturday 7:00 am – 7:20 pm at Hyatt Place Salt Lake City

7:00 am – 11:50 am   Digital Radiology 5 Hr by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm  LUNCH BREAK (on your own)

12:30 pm – 3:20 pm  Radiology Ethics 3 Hr by Dr. Tong

3:30 pm – 7:20 pm  Examination Documentation 4 Hr by Dr. Mortensen

$175.00 $150.00
150
1/11/20, Saturday at Roseville Holiday Inn Express, Track A

1/11/2020 Saturday 7:00 am – 7:20 pm at Holiday Inn Express

7:00 am – 11:50 am   Digital Radiology 5 Hr by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm  LUNCH BREAK (on your own)

12:30 pm – 3:20 pm  Exam Documentation 4 Hr by Dr. Freedland

3:30 pm – 7:20 pm  Ethics & Nutrition 3 Hr by Dr. St Claire

$125.00 $100.00
100
1/16/20, Thursday at Costa Mesa Residence Inn, Track A

1-16-20 Thurs Costa Mesa Residence Inn Track A

7:00 am – 11:50 am  Digital Radiology 5 Hrs by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 4:20 pm Exam Documentation 4 Hrs by Dr. Freedland

4:30 pm – 7:20 pm Ethics and Nutrition 3 Hrs. by Dr. Andersen

$125.00 $100.00
100
1/18/20, Saturday at Hacienda Heights, Courtyard Marriott Hotel, Track B

1-18-20 Saturday Courtyard Marriott Hacienda Heights, Tract B

7:00 am – 11:50 pm  Digitial Radiology 5 Hrs. by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 3:20 pm Ethics 3 hr by Mr. Albert Abarkian

3:30 pm -7:20 pm Technique 4 hr by Dr. Joe Lennon

$125.00 $100.00
100
1/23/20, Thursday at San Jose Courtyard Marriott, Track B

1/23/20 Thursday Courtyard Marriott, San Jose, Track B

8:00 am – 12:50 am  Digital Radiology 5 Hrs. by Dr. Tong

12:50 pm-1:30 pm Lunch Break (on your own)

1:30 pm – 4:20 pm Ethics 3 Hrs by Dr. Tong

4:30 pm – 8:10 pm Technique 4 hr by Dr. Cooperstein

$125.00 $100.00
100
1/25/20, Saturday at Thousand Oaks Best Western Inn, Track A

1/25/20 Saturday Tract A Best Western Inn 75 W. Thousand Oaks, Blvd, Thousand Oaks, 91360

7:00 am – 11:50 am  5 Hrs Digital Radiology  by Dr. Tong

11:50 am -12:30 pm LUNCH BREACH (not provided)

12:30 pm – 4:20 pm 4 Hrs Exam Documentation by Dr. Freedland

4:30 pm – 7:20 pm 3 Hrs Ethics & Nutrition by Dr. Robbins

 

$125.00 $100.00
100
1/30/20, Thursday at Burbank Hampton Inn Track B

1-30-20 Thursday Burbank Seminar  at Hampton Inn (Track B)

7:00 am – 11:50 am  Radiology 5 hrs by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm  (40 min) Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 3:20 pm  Ethics & Law by Mr. Albert Abkarian

3:30 pm – 7:20 pm Technique by Dr. Joe Lennon

$125.00 $100.00
100
NameDescriptionPriceBuyprice_hsort

FEBRUARY

NameDescriptionPriceBuyprice_hsort
2/1/20, Saturday at San Luis Obispo Hampton Inn Track A

2-1-20 Thursday Hampton Inn, San Luis Obispo, CA 93405

7:00 am – 11:50 am  Digital Radiology 5 hrs by Dr. Tong

11:50 am – 12: 30 pm  Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 4:20 pm Exam Documentation 4 hrs by Dr. Freedland

12: 30 pm – 7:20 pm Ethics 3 Hrs. by StClaire

 

$125.00 $100.00
100
2/13/2020 , Thursday at Fresno Holiday Inn Track B

2-13-2020 Thursday Fresno Holiday Inn Express series B

7:00 am – 11:50 am Digital Radiology 5 Hr by Dr. Tong

Lunch break 11:50 am -12:30 pm

12:30 pm – 3:20 pm Ethics 3 hr by Dr. Tong

3:30 pm – 7:20 pm Technique 4 hr by Dr. Cooperstein

$125.00 $100.00
100
2/20/20 Thursday at Torrance Courtyard Marriott, Track A

10/20/2020 Thursday  Courtyard Marriott 2633 Sepulveda Blvd., Torrance, Track A

7:00 am – 11:50 am  5 Hrs Digital Radiology  by Dr. Tong

11:50 am -12:30 pm LUNCH BREACH (not provided)

12:30 pm – 4:20 pm 4 Hrs Phy Exam Documentation by Dr. Freedland

4:30 pm – 7:20 pm 3 Hrs Nutrition and Ethics by Dr. Jay Robbins

 

$125.00 $100.00
100
2/22/2020 Saturday at San Diego Sorrento Valley Courtyard Marriott Track B

2/22/20 Saturday at San Diego, Sorrento Valley,Courtyard Marriott, Track B

7:00 am – 11:50 am  Radiology 5 hrs by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm  (40 min) Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 3:20 pm Ethics 3 hrs by Albert Abkarian

3:30 pm – 7:20 pm Technique 4 hrs by Dr. Lennon

$125.00 $100.00
100
2/27/2020, Thursday at Oakland Homewood Suites, Track A

2-27-20 Thursday Oakland Homewood Suites Seminar (Track A)

8:00 am – 12:30 am  Radiology by Dr. Victor Tong

12:30 am – 1:10 pm  (40 min) Lunch Break (on your own)

1:10 pm – 5:00 pm  Phys Exam Documentation 4 hrs by Dr. Thomas Freedland

5:00 pm – 7:50 pm Ethics & Nutrition 3 hrs by Dr. Susan StClaire

$125.00 $100.00
100
2/29/20, Saturday at Burbank Hampton Inn Track B

2-29-20 Saturday Burbank Seminar at Hampton Inn (Track B)

7:00 am – 11:50 am  Radiology 5 hrs by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm  (40 min) Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 3:20 pm  Ethics & Law by Mr. Albert Abkarian

3:30 pm – 7:20 pm Technique by Dr. Joe Lennon

$125.00 $100.00
100
2/6/2020, Thursday at Ontario Azure Hotel Track

2-6-2020 Thursday Ontario Seminar at Azure Hotel (Track A)

7:00 am – 11:50 am  Radiology by Dr. Tong

11:50 am – 12:30 pm  (40 min) Lunch Break (on your own)

12:30 pm – 4:20 pm  Physical Exam Documentation by Dr. Freedland

4:30 pm – 7:20 pm Nutritional Ethics by  Dr. Robbins

$125.00 $100.00
100
2/8/2020, Saturday at Las Vegas, Hampton Inn, Track B

2/8/2020 Saturday Las Vegas Hampton Inn , Track B

7:00 am – 11:50 am  Digital Radiology 5 hr by Dr. Tong

Lunch Break: 11:50 am-12:30 pm

12:30 am – 3:20 am  ethics 3 hr by Dr. Tong

3:30 – 7:10 pm Technique 3 hr by Dr. Cooperstein

$175.00 $150.00
150
NameDescriptionPriceBuyprice_hsort